Devasa Media Dasar Privasi | Devasa Media | Devasa Çözümler Üretir... | Ankara Web Tasarım, Ankara Grafik Tasarım, Ankara Prodüksiyon, Ankara Promosyon, Ankara Kurumsal Kimlik, Ankara Logo Tasarım, Ankara eticaret
  |    |    |     

Dasar Privasi



Dari pemilik tujuan Dasar Privasi ini, Teknologi Maklumat, pemasaran dan perdagangan saham syarikat bersama (“Pemilik” atau “syarikat”) diuruskan oleh www.devasamedia.com alamat yang terletak di web (“Portal”) pada penggunaan yang diperolehi dan/atau diterima dari pihak ketiga untuk menentukan syarat untuk penggunaan pribadi data. Ungkapan tak jelas di Dasar Privasi ini dan perjanjian keahlian dalam tafsiran definisi di menggunakan akan diambil kira. Pengguna untuk menerima Perjanjian keahlian akan dianggap diterima Dasar Privasi ini. Bagaimanapun, keahlian Dasar Privasi ini memproses peribadi data yang berhubungan dengan pengguna di luar hubungan juga mempunyai kualiti

Korporat ahli ketika anda menjemput sub-Pengguna bersetuju bahawa anda sendiri harus menyetujui ini Dasar Privasi. Selaras dengan ini, Ahli korporat yang ditentukan oleh setiap sub-pengguna dari:

Periksa diambil,
Jika kelulusan diperolehi, hilir pengguna boleh menggunakan portal
Setiap sub-pengguna dasar jaminan yang pengesahan akan diterima.
Pemilik dalam bidang teknologi Internet dengan melabur dalam inovatif produk dan aplikasi perkhidmatan dengan terus memperbaharui diri untuk yang lebih baik kepada pengguna dan berusaha untuk memberikan anda pelayanan yang terbaik. Dari pemilik, untuk mencapai tujuan ini, pengguna skop dan butir-butir data peribadi mereka di bawah keadaan yang digambarkan di bawah beroperasi.

Bagaimana Data Yang Diperoleh?

Dari pemilik mengumpulkan data peribadi dan bekerja lebih berkesan untuk memberi kau pengalaman yang terbaik. Data anda dikumpulkan dengan menggunakan cara berikut:

Data yang telah anda berikan kepada kami secara langsung: untuk menggunakan portal dan perkhidmatan yang dilakukan sebelum atau semasa sahibinden merujuk kepada peribadi data yang pengguna serahkan pada inisiatif sendiri. Ini peribadi data semua data peribadi yang diberikan kepada pengguna secara langsung oleh sahibinden meliputi. Sebagai contoh, penuh nama, perhubungan maklumat, kelayakan, jawapan untuk selidik, demografi data, dan memasuki data kandungan informasi jenis ini.
Data yang kami mendapatkan ketika anda gunakan kita platform: menyediakan sahibinden selama perkhidmatan, perisian tertentu atau alat-alat teknologi melalui pengguna peribadi data tentang penggunaan mereka tabiat meliputi. Sebagai contoh, kepentingan dan kegemaran bersama-sama dengan data lokasi dan penggunaan data termasuk data tersebut.
Dari pemilik untuk tapak pengguna untuk tujuan online pengiklanan tingkah laku dan pemasaran dari ahli tingkah laku mereka bahkan ketika mereka tidak berada di laman web cookie di pelayar dan bersekutu dengan beberapa halaman yang dilihat, melawat tempoh, dan sasaran mempunyai hak untuk menentukan senarai pemasaran berdasarkan metrik seperti bilangan siap. Kemudian pengguna pada tempat ini atau di laman web lain dalam Rangkaian Paparan untuk pengguna menurut kepentingan mereka sasaran kandungan iklan boleh dipaparkan.

Google iklan, Google mungkin tempat cookie untuk pengguna pelayar atau bimbingan semasa AFS sahibinden tempat atau membaca cookies pada mereka, atau mungkin digunakan web beacon untuk mengumpul maklumat.

Maklumat terperinci pada data koleksi boleh didapati di bawah.

Data Yang Bersama Dengan Siapa?

Pemilik data pribadi dan data baru mendapat menggunakan pengguna sendiri data pribadi, Perjanjian keahlian dan prestasi perkhidmatan, pengalaman pengguna pembangunan (termasuk peningkatan dan peribadi), untuk memastikan keselamatan pengguna, mengesan penipuan, perkhidmatan pembangunan, operasi penilaian, siasatan, penghapusan kesilapan, pengguna disahkan dan ini Dasar Privasi dalam usaha untuk mencapai matlamat apa-apa outsourcing penyedia layanan, syarikat penghantaran, pejabat undang-undang, penyelidikan syarikat, hubungi pusat, aduan pengurusan dan menyediakan keamanan untuk syarikat-syarikat perisian, agensi, berunding dengan syarikat, syarikat dalam sektor ini, media sosial, termasuk, namun tidak terbatas pada, berkongsi maklumat tersebut dengan pihak ketiga.

Juga, nama pengguna dan hubungi maklumat, pembayaran organisasi, pembayaran akan disahkan pada fasa 26751 bertarikh 9 bulan januari tahun 2008 dan selaras dengan Rangka Konvensyen diterbitkan dalam Warta Rasmi Peraturan Pada langkah-Langkah untuk Penindasan haram hasil kejahatan dan pembiayaan keganasan selaras dengan pembekal pembayaran untuk menjadi disahkan akan bersama.

Diperoleh melalui cookies yang diletakkan pada anda peranti data peribadi anda dengan pihak ketiga skop dan tujuan yang dinyatakan dalam Dasar Privasi ini boleh berkongsi dengan.

Pemilik boleh memindahkan peribadi data kepada pihak ketiga dalam kategori yang tersebut di atas akan dapat memindahkan dalam dan luar negara.

Mempunyai akses untuk data anda dan memperbaiki anda tuntutan

Mengenai dirinya sahibinden oleh pengguna;

Jika peribadi data telah diproses, belajar,
Data peribadinya diproses, untuk menuntut pengetahuan itu,
Sama ada ia digunakan menurut tujuan memproses data pribadi dan tujuan mereka untuk belajar,
Peribadi anda data yang dipindahkan di dalam atau di luar negara, pengetahuan pihak ketiga,
Jika data peribadinya diproses salah atau hilang, meminta mereka untuk diperbetulkan,
Syarat-syarat yang ditetapkan dalam undang-undang untuk kemusnahan atau penghapusan peribadi anda data dalam rangka segera,
Dibuat mengikut undang-undang yang berkaitan, pembetulan, pemadaman dan proses kemusnahan meminta untuk diberitahu peribadi data yang dipindahkan ke pihak ketiga,
Dengan menganalisis data yang diproses melalui sistem automatik semata-mata untuk satu melawan Diri sendiri, hasilnya rayuan itu,
Penghapusan ganti rugi dalam hal kerosakan disebabkan oleh menyalahi undang-undang memproses peribadi data permintaan
memiliki hak.

Terletak di bawah di atas permintaan pengguna, “bagaimana mereka bisa menemukan kita?” dinyatakan dalam Artikel sahibinden akan dapat menghantar dengan saluran komunikasi. Pemilik selaras dengan yang di atas permintaan, alasan positif/negatif tindak balas, atau ditulis dalam digital boleh melakukan.

Ia adalah penting untuk transaksi yang dikenakan dalam hubungan yang diperlukan tuntutan. Bagaimanapun, transaksi kos, jika diperlukan dengan perlindungan data peribadi lembaga, No. 6698 undang-Undang Perlindungan data peribadi 13. Ia adalah mungkin untuk menjadi dikenakan pada kadar yang dinyatakan dalam mengikut.

Penahanan Tempoh Data Peribadinya

Gergasi Media, peribadi data yang diperoleh dari layanan untuk pengguna untuk membantu membuat yang paling Dasar Privasi ini, dan Perjanjian keahlian dan dinyatakan menurut ketentuan perjanjian untuk memenuhi kewajiban keahlian yang timbul dari sifat waktu yang diperlukan untuk tujuan di pihak kedai sehingga mereka sedang diproses.

 

Di samping itu, media besar-besaran dalam acara apa-apa pertikaian yang mungkin timbul dari perjanjian jualan pertikaian dalam skop merealisasikan pertahanan perlu untuk menjadi terbatas pada mengikut undang-undang yang berkaitan dan akan dapat menyimpan data peribadi seluruh ditetapkan tamat tempoh.

Keselamatan dan data kami komitmen

Media besar-besaran yang dilakukan untuk mendapatkan perlindungan data peribadi anda. Penyimpanan data pribadi dan menyalahi undang-undang memproses anda data pribadi dan mencegah akses untuk memastikan sesuai tahap keselamatan menggunakan pelbagai daripada kaedah dan menjalankan teknikal dan pentadbiran langkah-langkah untuk memastikan keamanan teknologi. Di samping itu, data peribadi anda sedang diproses dengan layak peribadi mengambil langkah-langkah yang mencukupi seperti yang ditentukan oleh Papan.

Peribadi data tentang Privasi ini Polisi dan perlindungan data peribadi No. 6698 media besar-besaran pengguna melanggar ketentuan undang-undang tidak akan memberikannya kepada orang lain, dan tidak akan menggunakan kecuali untuk tujuan memproses. Media besar-besaran selaras dengan ketentuan ini Privasi Dasar perkongsian peribadi data pengguna outsourcing penyedia layanan dalam kes outsourcing pembekal akan mematuhi komitmen di bawah ini klausa dalam persoalan mengisytiharkan.

Bagaimanapun, untuk link untuk aplikasi lain melalui portal disediakan di acara itu tidak menanggung apa-apa liabiliti untuk kandungan dan privasi dasar dari media besar aplikasi.

Perubahan Untuk Privasi Polisi, Yang Akan Mengambil Tempat Di

Media besar-besaran kemas atau mengubah ini Privasi Dasar pada bila-bila masa dengan menyiarkan ketentuan melalui portal. Media besar-besaran Dasar Privasi akan berkesan apabila posting di portal dan perubahan yang dibuat di update.

Bagaimana Anda Bisa Menghubungi Kami?

Subjek untuk ini Privasi Dasar pengguna maklumat selesai, tepat dan semasa dan itu apa-apa perubahan dalam maklumat ini segera dalam kes mereka info@devasamedia.com janji yang akan update Dari alamat. Tidak akan mempunyai apa-apa tanggungjawab jika semasa pengguna media telah memberikan maklumat yang besar.

 

Pengguna yang disebut di atas permintaan, banjir jalan moden daerah 3/2 06170 yenimahalle/Ankara Turki akan dapat berkomunikasi secara bertulis kepada saya alamat. Selaras dengan privasi polisi, yang akan juga dapat meminta pemberhentian memproses data peribadi l

 

Di mana data pribadi disimpan dan Diproses?

Peribadi anda data yang kami mendapatkan sahibinden di dalam atau di luar negeri atau sekutunya, anak-anak, atau perkhidmatan pembekal di fasilitas yang ia bekerjasama boleh disimpan dan diproses di negara lain.

Peribadi anda data selaras dengan ini Dasar Privasi yang terkandung di sini dan ketentuan dari undang-undang tentera di negara ini di mana data itu disimpan dan diproses dalam skop langkah-langkah keselamatan ditetapkan dan akan diproses dalam.

Data Yang Bersama Dengan Siapa?

Pemilik data pribadi dan data baru mendapat menggunakan pengguna sendiri data pribadi, Perjanjian keahlian dan prestasi perkhidmatan, pengalaman pengguna pembangunan (termasuk peningkatan dan peribadi), untuk memastikan keselamatan pengguna, mengesan penipuan, perkhidmatan pembangunan, operasi penilaian, siasatan, penghapusan kesilapan, pengguna disahkan dan ini Dasar Privasi dalam usaha untuk mencapai matlamat apa-apa outsourcing penyedia layanan, syarikat penghantaran, pejabat undang-undang, penyelidikan syarikat, hubungi pusat, aduan pengurusan dan menyediakan keamanan untuk syarikat-syarikat perisian, agensi, berunding dengan syarikat, syarikat dalam sektor ini, media sosial, termasuk, namun tidak terbatas pada, berkongsi maklumat tersebut dengan pihak ketiga.

Juga, nama pengguna dan hubungi maklumat, pembayaran organisasi, pembayaran akan disahkan pada fasa 26751 bertarikh 9 bulan januari tahun 2008 dan selaras dengan Rangka Konvensyen diterbitkan dalam Warta Rasmi Peraturan Pada langkah-Langkah untuk Penindasan haram hasil kejahatan dan pembiayaan keganasan selaras dengan pembekal pembayaran untuk menjadi disahkan akan bersama.

Diperoleh melalui cookies yang diletakkan pada anda peranti data peribadi anda dengan pihak ketiga skop dan tujuan yang dinyatakan dalam Dasar Privasi ini boleh berkongsi dengan.

Pemilik boleh memindahkan peribadi data kepada pihak ketiga dalam kategori yang tersebut di atas akan dapat memindahkan dalam dan luar negara.

Mempunyai akses untuk data anda dan memperbaiki anda tuntutan

Mengenai dirinya sahibinden oleh pengguna;

Jika peribadi data telah diproses, belajar,
Data peribadinya diproses, untuk menuntut pengetahuan itu,
Sama ada ia digunakan menurut tujuan memproses data pribadi dan tujuan mereka untuk belajar,
Peribadi anda data yang dipindahkan di dalam atau di luar negara, pengetahuan pihak ketiga,
Jika data peribadinya diproses salah atau hilang, meminta mereka untuk diperbetulkan,
Syarat-syarat yang ditetapkan dalam undang-undang untuk kemusnahan atau penghapusan peribadi anda data dalam rangka segera,
Dibuat mengikut undang-undang yang berkaitan, pembetulan, pemadaman dan proses kemusnahan meminta untuk diberitahu peribadi data yang dipindahkan ke pihak ketiga,
Dengan menganalisis data yang diproses melalui sistem automatik semata-mata untuk satu melawan Diri sendiri, hasilnya rayuan itu,
Penghapusan ganti rugi dalam hal kerosakan disebabkan oleh menyalahi undang-undang memproses peribadi data permintaan
memiliki hak.

Terletak di bawah di atas permintaan pengguna, “bagaimana mereka bisa menemukan kita?” dinyatakan dalam Artikel sahibinden akan dapat menghantar dengan saluran komunikasi. Pemilik selaras dengan yang di atas permintaan, alasan positif/negatif tindak balas, atau ditulis dalam digital boleh melakukan.

Ia adalah penting untuk transaksi yang dikenakan dalam hubungan yang diperlukan tuntutan. Bagaimanapun, transaksi kos, jika diperlukan dengan perlindungan data peribadi lembaga, No. 6698 undang-Undang Perlindungan data peribadi 13. Ia adalah mungkin untuk menjadi dikenakan pada kadar yang dinyatakan dalam mengikut.

Penahanan Tempoh Data Peribadinya

Gergasi Media, peribadi data yang diperoleh dari layanan untuk pengguna untuk membantu membuat yang paling Dasar Privasi ini, dan Perjanjian keahlian dan dinyatakan menurut ketentuan perjanjian untuk memenuhi kewajiban keahlian yang timbul dari sifat waktu yang diperlukan untuk tujuan di pihak kedai sehingga mereka sedang diproses.

 

Di samping itu, media besar-besaran dalam acara apa-apa pertikaian yang mungkin timbul dari perjanjian jualan pertikaian dalam skop merealisasikan pertahanan perlu untuk menjadi terbatas pada mengikut undang-undang yang berkaitan dan akan dapat menyimpan data peribadi seluruh ditetapkan tamat tempoh.

Keselamatan dan data kami komitmen

Media besar-besaran yang dilakukan untuk mendapatkan perlindungan data peribadi anda. Penyimpanan data pribadi dan menyalahi undang-undang memproses anda data pribadi dan mencegah akses untuk memastikan sesuai tahap keselamatan menggunakan pelbagai daripada kaedah dan menjalankan teknikal dan pentadbiran langkah-langkah untuk memastikan keamanan teknologi. Di samping itu, data peribadi anda sedang diproses dengan layak peribadi mengambil langkah-langkah yang mencukupi seperti yang ditentukan oleh Papan.

Peribadi data tentang Privasi ini Polisi dan perlindungan data peribadi No. 6698 media besar-besaran pengguna melanggar ketentuan undang-undang tidak akan memberikannya kepada orang lain, dan tidak akan menggunakan kecuali untuk tujuan memproses. Media besar-besaran selaras dengan ketentuan ini Privasi Dasar perkongsian peribadi data pengguna outsourcing penyedia layanan dalam kes outsourcing pembekal akan mematuhi komitmen di bawah ini klausa dalam persoalan mengisytiharkan.

Bagaimanapun, untuk link untuk aplikasi lain melalui portal disediakan di acara itu tidak menanggung apa-apa liabiliti untuk kandungan dan privasi dasar dari media besar aplikasi.

Perubahan Untuk Privasi Polisi, Yang Akan Mengambil Tempat Di

Media besar-besaran kemas atau mengubah ini Privasi Dasar pada bila-bila masa dengan menyiarkan ketentuan melalui portal. Media besar-besaran Dasar Privasi akan berkesan apabila posting di portal dan perubahan yang dibuat di update.

Bagaimana Anda Bisa Menghubungi Kami?

Subjek untuk ini Privasi Dasar pengguna maklumat selesai, tepat dan semasa dan itu apa-apa perubahan dalam maklumat ini segera dalam kes mereka info@devasamedia.com janji yang akan update Dari alamat. Tidak akan mempunyai apa-apa tanggungjawab jika semasa pengguna media telah memberikan maklumat yang besar.

 

Pengguna yang disebut di atas permintaan, banjir jalan moden daerah 3/2 06170 yenimahalle/Ankara Turki akan dapat berkomunikasi secara bertulis kepada saya alamat. Pengguna juga boleh meminta pemberhentian memproses data peribadi selaras dengan Dasar Privasi.